dimarts, de juliol 29, 2008

Sortida a Rasquera 2 d'agost

Arriben les vacances i anem a Rasquera, no falla, un estiu no seria el mateix sense aquest correfoc, tot un clàssic.

Com sempre quedem al castell a dos quarts de set, per anar xino xano a comprar pastissets, fer la cerveseta alhora que prenem la fresca al bar del sindicat, banyar-nos a la piscina al vespre, menjar-nos un entrepà d’allò més elaborat i fer una ballaruca al ball de la festa major i si entremig podem tirar alguna que altre carretilla millor!
Aquí teniu el programa de festa major.

Ens podríeu relatar de passada alguna anècdota que us hagi passat a Rasquera que suposo que en vint anys algunes us en hauran passat.

2 comentaris:

McTutacara ha dit...

La meva anècdota, de ben segur, recordada per molts dels Diables més antics, va ser la de que em el meu recent estrenat Fiat Uno vermell (l’any 1992), va quedar-se travat per una barana que hi havia en un carreronet, molt a prop de la plaça de l’església. Sort de l’Alfons que me’l va treure cul en rere, ja que jo no me’n vaig sortir, desprès de unes quants intents. La gent que venia amb mi al cotxe em guiava pels carrers de Rasquera, dient-me cap on avia d’anar per estar més a prop de on ens canviàvem, i, si el carrer en qüestió ens hi deixava a prop, però jo, amb una L enorme a la lluna del darrera, no vaig calcular que per la part final del carrer el meu cotxe no passava... quan ho vaig fer, de forma empírica, ja era massa tard.

etaca ha dit...

I qui no recorda les dreceres que agafava el Modesto per anar-hi!!! passant per Tortosa, la Fatarella i finalment Rasquera.
Això sí, sempre acabava arribant