divendres, de juliol 11, 2008

II trobada de diables del Baix Camp

Punt de trobada Plaça del castell a les 18:00

El dissabte 12 assistirem a la 2ª trobada de diables del Baix Camp a Cambrils, com sabeu és la continuació de la trobada que vàrem fer a les borges l'any passat.

La trobada està planificada de les 19h fins al final del correfóc a les 22H, al les 19h els tabalers ha de fer un cercavila pel recorregut i a les 20:45h ja hem d'estar canviats i en formació, com que serem unes quantes colles s'ha de ser puntual.

Ens canviem al CEIP J.Ardèvol, però jo sóc més partidari de fer el canvi al cotxe a no ser que hi haigi dutxes al insti, el punt de trobada a cambrils és al les 20:45h canviats al insti Ardèvol.

Pel que fa al correfóc en particular, el recorregut és:



Començem a la plaça del costat de la font, cap al final de recorregut hi haurà uns parlaments si ho he entès bé, després al passeig del costat de la riera farem una encesa conjunta com a totes les trobades, un casetll de focs i una traca (no exactament en awuest ordre). Un cop acabat el correfoc a sopar (especulo que seràn pels voltants de les 12, s'admenten apostes) al parc del pinaret, tots els membres del BDA tenen el sopar pagat els acompanyats hauràn de pagar 3€ simbólics (que ahureu de comprar a l'arribada al CEIP J. Ardèvol, vist el fred que vàrem passar en líltim sopar porteu mantes i estufes de querosè a dojo per paliar l'hipotèrmia que podeu agafar.

Al final de tot i com posa al programa: "El concert començarà al acabar el sopar i durarà fins a altes hores de la matinada".

Bé espero veure-us a tots i totes, si a tú també.

Au!