dimarts, de juny 17, 2008

Rumors

Es veu que corre pel poble un informació que no és certa. Els diables no hauran de pagar res per a la Carretillada que es farà pel sopar Medieval, a la Revetlla de Sant Joan...
Ja fa molts anys, per a poder fer el Correfoc de la Festa Major, els Diables ens rascàvem la butxaca per a poder comprar el “foc” i el sopar. Després, però, quan s’havien cobrat les subvencions i actuacions, els diners eren retornats. D’això, com ja he dit, fa molts anys, i molts dels i les membres actuals de la colla no en saben res. Eren altres temps.
Doncs això, per a la Carretillada del Sopar Medieval, inscrit dins dels actes dels 850 anys d’Alforja, els Diables no han de pagar res de res, a part del sopar, aquells i aquelles que s’hagin inscrit, esclar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El qui hagi difós aquest rumor que es posi davant meu que li clavaré tal patada als collons que acabaran formant-li part del cervell!

Ep pensa-hi tenir una gònada formant part de la massa encefàlica pot tenir la seva part positiva, no t'hauràs de enxarrancar per rascar-te les boles, només caldrà que et gratis el front, pel que fa al espai que ocupi el volum testicular desplaçat no cal que et preocupis estimat subnormal, tots sabem que ets una mica faltat de massa encefàlica, la cantitat i densitat de la teva matèria gris s'ha comparat sempre amb la cagarada d'un pardalet, licuada i escassa, però d'allò més pudent. Bé no m'esplaio més en aquesta definicó de la teva total aparent falta d'agudesa intelectual, ja que a mi m'importa ben poc el que les teves patètiques neurones poden arribar a maquinar.

andreu ha dit...

collons!! quin bon rotllo que hi hà als diables, eh!!

KidNova ha dit...

Eii de bon rotllo tot el que vulguis però de collonades les mínimes. És més, gràcies a que l'Ajuntament ha pagat el foc ens podem permetre el luxe de fer un espectacle més lluit amb sorpresa incorporada, jo de vosaltres no m'ho perdria!!!!