dilluns, de juny 20, 2011

Com sabreu, la gent de Reus presenta els nous Bous de Foc i han convidat al Bou d’Alforja a apadrinar les noves criatures. L’acte de presentació serà demà dimarts 21 a les 8 del vespre a la plaça del Castell. Sabem que és un anunci precipitat, però per tothom que pugui venir a acompanyar el Bou d’Alforja amb els seus timbalers, hem quedat a les 7 del vespre a la plaça del Castell d’Alforja per marxar pitant cap a Reus. Si algú ha de venir directament a Reus, hem quedat a quarts de vuit a la plaça del Castell de Reu.


Per altra banda, el dijous 23 de juny anirem a buscar la flama de Sant Joan per encendre les nombroses fogueres del poble... Hem quedat a les 6 de la tarda a la Creueta per baixa-la a buscar a Reus (a les 7 a la plaça de la llibertat) i tornar a ser al poble a quarts de vuit per repartir el foc. El últims anys hem sigut mooolt poca gent, així que, a veure si us hi animeu una mica...

De totes maneres hem enviat un correu més extens a tots els membres de la colla. Si algú no rep els correus o coneix a algú que no els rebi que enviï un correu a diables.alforja@gmail.com i l’inclourem a la llista de correu.