dimarts, de setembre 27, 2011

Festa Major de Sant Miquel 2011El Ball de Diables d’Alforja us informem dels actes que hem previst participar o col·laborar de la Festa Major de Sant Miquel 2011.

Dijous, 29 de Setembre:

Al finalitzar el pregó de Festa Major, espectacular encesa i tronada per començar la Festa Major, amb foc, llum i color. Posteriorment com no hem pogut preparar el Ball de Sant Miquel, us compensarem amb una nova proposta del Miquelet (la beguda de Festa Major), aquest any amb dos formats. El Miquelet i el Miquelot.

Dissabte, 1 d’octubre:

A les 20:30h. des del Parc fins a la Plaça de Dalt, sonora cercavila amb ritmes tradicionals catalans i samberos amb el Batukats dels Botets de Reus, el Grup de Timbalers Cop de Cap de Cambrils i els grups de tabalers participants al correfoc.

A les 21:30 des de la plaça de Dalt i fins a la Plaça Mercadal, 24è Correfoc de Sant Miquel, amb els dimonis de Rasquera, Diables de Riudoms, el Ball de Diables i Bou d’Alforja. Al finalitzar el correfoc i malgrat la crisi, us hem preparat una petita sorpresa pirotècnica.

Diumenge, 2 d’octubre:

Com sempre a un hora desconeguda, matinades tronades amb diables, grallers mals sonats i personatges amb instruments musicals desafinats.

Malgrat les limitacions de les retallades de la crisi, us convidem a participar activament en els nostres actes i així fer més forta la nostra festa.

Bona Festa Major de Sant Miquel a Tothom.

Ball de Diables d’Alforja.