diumenge, de setembre 14, 2008

Festa Major de Sant Miquel, 2007, 20 anys de Diables, XXIè Correfoc!!

Acords que s’han pres a la última reunió del Ball de Diables d’Alforja, i que fan referència al Correfoc de la Festa Major d’Alforja, el proper dissabte 27 de setembre.

· En primer lloc, s’ha quedat a 2/4 de 6 de la tarda (les 17:30h), a la “Carbonera” del Parc. Les feines a fer són: els entrepans pel sopar, col·locar taules, controlar que al recorregut no hi hagi cotxes, preparar el foc, etc.

· Per a aquestes tasques, per ara, s’han apuntat les següents persones: l’Oscar, el Jordi, la Mireia, l’Alan, la Marina (Mina), el Vicenç, l’Isaac, l’Estela, el Felip, l’Anel,, el Valeri, la Sandra, la Nieves, la Laura, la Sara i la Màrcia. Malgrat que aquesta és la gent que s’ha apuntat , o l’han apuntat, per ara, tots els qui participaran al Correfoc haurien de fer cap a l’hora indicada (17:30h), al Parc.

· L’Alan s’ha compromès a fer uns díptics informatius del Correfoc, que es repartiran per les cases dels carrers per on es passarà, i seran repartits per les següents persones, el dijous 25: l’Isaac, el Jordi i l’Oscar.

· S’han compromès a fer cocs ràpids els següents membres del Ball de Diables d’Alforja: la Marina (Mina), l’Isaac, la Nieves, el Jordi, la Laura, el Ramon, l’Estela, el Vicenç, la Mireia i la Sandra.

· Els cartells del Correfoc seran repartits, pels comerços i bars del poble, per la Laura i l’Estela, el dimarts 23.

· El sopar serà comprat per les següents persones: l’Oscar els embotits, la Mireia el pa, i la resta ho comprarà l’Alan.

· Pel proper dimarts, ens hem compromès a saber, més o menys, quantes persones hi hauran al sopar.

Les diferents tasques han estat repartides a les persones que han assistit a la reunió del 14 de setembre, i a persones que havien compromès la seva col·laboració, però que no han pogut assistint-hi. Malgrat tot, no estem fora de termini, tots hi podem col·laborar encara, en alguna que altra tasca, a més de demanar-vos que el proper dissabte 27 feu cap a l’hora indicada al lloc concretat, ja que és responsabilitat de tots i totes que el Correfoc estigui a l’alçada dels que l’han precedit...