dilluns, de maig 19, 2008

I nit del foc jove de les Borges del Camp, anàlisi.

Primer de tot, se que ens llegiu, felicitar a la gent dels Diables de les Borges per convidar-nos a la trobada, llàstima de la pluja que els va fer anar bastant de corcoll, no hi varem tenir res a veure eh!

De cada correfoc en faré un anàlisi de que vull que en participeu, bé començo:
Varem ser pocs diables, tres més que l’any passat les borges, el nombre encara és escàs i jo ho qualifico com un mínim a no repetir, però varem salvar la papereta. Com a diable constato que la colla s’està reduint i estem perdent participació, aquest any dubto que passem dels 15 diables per correfoc (Garcia inclòs).

Una altra cançó son els tabalers cada dia més nombrosos i més entrenats, fins i tot van assajar abans del correfoc i tot (o això ens van fer voler creure).
Companys, felicito a tots i cada un dels assistents i demano que no ens relaxem i fem un esforç per assistit als correfocs que queden fins a l’agost, serà que no us ho passeu bé cabrons ! Que el diumenge tot eren crits i rialles entre carretilla i carretilla i aquella oloreta a sofre que me’n dieu, fantàstic!!
Per als no assistents només dir-vos que tinc l’espatlla adolorida de lo carregat que portava el civader!!!! Je je je... només com a comentari final, si nois les carretilles eren de l'Igual, anella groga. Aquestos de les Borges en van aprenent.

Apa Salut i fins a la pròxima que serà a Alforja, el dia 1 de juny, farem una aparició estrella pel 50 aniversari de l'Escola Josep Fusté, se us informarà puntualment, per si de cas ens podeu enviar les vostres e-direccions a diables(punt)alforja(aencerclada)gmail(punt)com.