diumenge, d’agost 13, 2006

Abans i el desprès


Les fotos són prou eloqüents, la pobra garrafa de vi va ser buidada sense pietat.
Pot ser que sigui titllat de carca, jo també n’he agafat “alguna” a Garcia, però és un correfoc lo prou serio com per a tenir més d’un sentit alerta... per exemple, quan els civaders varen esclatar, si un no està suficientment (no totalment) al cas, es podria haver fet mal, molt de mal!!
Jo no vull dir que no es begui, ni tan sols que no s’agafi una petita “turca”, el que vull dir és que es faci amb més moderació per part d’uns quants que semblaven apunt d’arribar al coma etílic, perdent les sabates mentre es canviaven i perdent l’equilibri fins i tot asseguts.
Sóc conscient que un dels al·licients del correfoc de Garcia és el vi que ens donen per sopar, i que com que es sopa abans de l’actuació, s’aprofita per apagar la set mentre dura el correfoc, també en sóc de conscient que jo he col·laborat, algun que altra cop, a “agafar prestada” alguna garrafa innocent que corria per el nostre voltant (amb o) sense amo... però, crec que tots hauríem de reflexionar si això és prudent o no. Ja sé que no es pot anar amb un alcoholímetre a l’actuació, i tot aquell que passi d’un cer grau que no tiri, ja ho sé. Malgrat tot si crec que hauríem de fer quelcom... Posted by Picasa

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb portar persones madurament adultes als correfócs problema solucionat!!

Osigui: Baba de criatura a casa amb els papes que els aguantin!!!

Au!

El diable contestatari.

Piscu ha dit...

Però??? Qui collons es va fotre el vi!!!!!!!!!!!!!!!11
Si jo no el vaig tastar....

JAJAJAJAJAJA

Anònim ha dit...

"burratxu" i orgullós!!!

KidNova ha dit...

BDA=Burratxos Diables Anònims.

Tots hem passat per aquesta fase.